Paturi noi la Spitalul Județean, donate de o asociație din Germania

Spitalul Județean se dotează tot din bunăvoința organizațiilor neguvernamentale. S-a primit o nouă donație constând în paturi pentru adulți, prin intermediul Asociației ,,Înțelege Autismul” Arad și Asociaţia Internationales Bildungs-und Sozialwerk e.V. Germania, condusă de prof. univ. dr. h.c. Heinrich Schnatmann. Este vorba despre 84 de paturi care, în perioada următoare, vor ajunge în saloanele din cadrul unor secții ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.
Nu este prima data când cele două asociații ajută Spitalul Județean, întrucât în trecut au mai donat și alte obiecte de mobilier medical, printre care paturi pentru copii și mămici.
În plus, președintele Asociației ,,Înțelege Autismul” Arad ia în calcul ca şi pe viitor să menţină colaborarea cu spitalul, mai ales că mâine se va afla la Arad  prof. univ. dr. h.c. Heinrich Schnatmann,  președintele Asociaţiei de utilitate publică Internationales Bildungs-und Sozialwerk e.V.. Profesorul se va întâlni atât cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca dar și cu managerul SCJU Arad, Carmen Lucuța.
,,Mulțumim celor două asociații pentru interesul arătat și pentru implicarea lor. Atât paturile donate în primăvară, pentru copii și mămici cât și donațiile de acum – paturi pentru adulți, ne sunt de un real folos.  De asemmenea, ne bucurăm să ne întâlnim și cu domnul prof. univ. dr. h.c. Heinrich Schnatmann, care va fi prezent săptămâna aceasta la Arad”, a spus ec. Carmen Lucuța, manager interimar al  SCJU Arad.