„Caută-ţi clătita potrivită la Moneasa!”

An de an, parada de la Moneasa, dedicată deliciosului desert – clătita – vine cu noutăți. De această dată, ediția 2017 are sloganul „Caută-ţi clătita potrivită la Moneasa!”. Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad organizează, în 29 iulie, în Staţiunea Moneasa, ediţia a XVII-a a evenimentului.
În 30 iulie, de organizarea evenimentului se ocupă Primăria Moneasa.
Arădenii și turiștii care aleg să meargă la Moneasa în acest sfârşit de săptămână vor avea ocazia să se bucure de cel mai dulce şi delicios desert, să se relaxeze şi să asculte muzică pentru toate gusturile.
Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 16.00, la Teatrul de Vară din Moneasa va avea loc un concert. Pe scenă vor urca DJ N’Alin, Dj Ninho şi una dintre cele mai îndrăgite trupe româneşti, recunoscute şi pe scena internaţională – Moonlight Breakfast. Maestru de ceremonii va fi actorul Bogdan Bob Rădu­lescu.
Duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 13.00, tot la Teatrul de Vară, se va consuma un spectacol de muzică populară, organizat de Primăria Moneasa.
Pentru transport sunt soluții și pentru cei fără autoturism. Cei care doresc să participe la eveniment, dar nu au maşină pot alege pentru cursele speciale de autobuz (plecare din faţa Gării Arad la orele 08.00, 10.00, 12.00, 14.00, atât în 29 cât şi în 30 iulie). Preţul unui bilet este 30 de lei pe ruta Arad – Moneasa, cu reducere 50 % pentru pensionari şi 100 % pentru persoanele cu handicap. Important de menţionat este faptul că fiecare pasager va trebui să îşi programeze ora de întoarcere la plecarea din municipiu.