Au fost făcute publice rezultatele primei sesiuni de admitere la UAV

Rezultatele primei sesiuni de admitere la Universitatea Aurel Vlaicu au fost date publicității pe site-ul  http://uav.ro/ro/academic/ admitere-2017/rezultate-admitere. Potrivit reprezentanților universității, la fel ca şi anul trecut, facultăţile cu cel mai mare succes printre absolvenţii de liceu au fost Facultatea de Inginerie, Facultatea de Ştiinte ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială şi Facultatea de Ştiinţe Economice. Mai trebuie spus că în comparație cu anul trecut s-a înregistrat o creştere în ceea ce privește numărul de cereri de înscriere la specializarea matematică–informatică, cu programe în limba engleză.  Toţi cei care au fost admişi sunt aşteptaţi pentru confirmarea locului  până în data de 27 iulie, la sediul Rectoratului situat pe Bulevardul Revoluţiei, la nr.77.
A doua etapă de înscriere pe locurile bugetare şi cu taxă rămase libere a început  din 24 iulie şi va dura până în  12 septembrie.  „Am decis să începem mai repede a doua sesiune de înscriere pentru a veni în sprijinul absolvenţilor care,  în acest fel vor avea la dispoziţie o perioadă mai lungă pentru a opta în favoarea unei specializări oferite de universitatea noastră. De asemenea, în această perioadă  continuă şi înscrierea on-line. Cei care doresc să-şi depună dosarul electronic o pot face accesând platforma de înscriere direct de pe site-ul universităţii www.uav.ro”, a declarat  prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.
În încheiere mai trebuie spus că luna aceasta, înscrierile pe locurile rămase libere, se vor derula în clădirea Rectoratului, situat pe Bulevardul Revoluţiei la nr.77, de luni până vineri,  între orele 09.00-17.00.
(L.Ș.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni