Patronii de firme și angajații, chemați de ITM la dezbatere

Patronii de firme, precum și angajații sunt așteptați la o întâlnire organizată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad. Această acțiune face parte dintr-o campanie ce se desfășoară la nivelul întregului județ.
Astfel, joi, 27 iulie, începând cu ora 10.00, va avea loc întâlnirea dintre angajatorii şi angajaţii din Arad. Întâlnirea se va desfășura la sediul Rectoratului Universității
La acțiune participă reprezentanţii ITM Arad, inspectori de muncă din compartimentele Control Relații de Muncă și Control Securitate și Sănătate în Muncă, care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă.
„Se vor desfășura și dezbateri ale celor mai importante şi de real interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiei. Ceea ce considerăm a fi cel mai important este faptul că, atât angajatorii cât şi angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-şi expune problemele sau de a-şi  lămuri neclarităţile prin expunerea
directă reprezentanţilor ITM, creân­du-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi ”, a spus Ecaterina Isac, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad.
ITM Arad a organizat astfel de întâlniri şi în judeţ, în Lipova și Chișineu-Criș urmând deplasări și în alte lo­- calități cum ar fi de exemplu Sebiş, Săvârşin, Nădlac, astfel încât să se dea posibilitatea cât mai multor angajatori și angajaţi, să ia contact direct cu reprezentanţii instituţiilor abilitate și să lămurească problemele cu care se confruntă.