Săvârșinul – gata pregătit pentru Zilele Cetății

An de an, sărbătoarea Zilele Cetății Săvârșin adună mii de oameni – localnici, dar și orășeni iubitori ai acestei zone încântătoare a județului.
Tradiționalul eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Săvârșin se va desfășura în zilele de 19 – 20 august 2017, pe platoul din spatele căminului, și numai dacă vremea va fi capricioasă, petrecerea se va muta în sala de evenimente a căminului. Programul evenimentului va fi unul pentru toate vârstele și gusturile, administrația locală invitând artiști cunoscuți și formații de muzică populară îndrăgite.
Astfel, prima zi a sărbătorii – sâmbătă, 19 august este dedicată tinerilor, iubitori de distracție. Tineretul va avea parte de o mare surpriză la orele serii. Pe scenă va urca interpreta Nicoleta Nucă, care va cânta hiturile cu care a cucerit top-urile din țară – „Nu sunt“, „Castele de nisip“ și altele. În noul val de artiști veniți de la Chișinău, Nicoleta Nucă este printre vocile care a ajuns la inimile publicului tânăr din România.
Cea de a doua zi de sărbătoare este se adresează tuturor vârstelor, dar în special iubitorilor de tradiții și muzică populară. „Vor încânta publicul ansamblul Valea Mureșului și Doina Banatului și solistul Ghiță Călțun Brancu. Credem că și această ediție a sărbătorii Zilele Cetății se va ridica la nivelul așteptărilor localnicilor și vizitatorilor. Ba mai mult, va fi chiar peste așteptări. Desigur, în zona locației evenimentului vor veni comercianți cu produse tradiționale din județ, dar și din Timiș, Bihor și Hunedoara“,
susține Ioan Vodicean, primarul localității Săvârșin.