Parada Clătitelor de la Moneasa a fost și în acest an un succes

Așa după cum se știe, în Stațiunea Moneasa a avut loc, în weekend-ul trecut, frumoasa serbare denumită Parada Clătitelor care a ținut două zile: sâmbăta și duminica.
Luată în ansamblu, această frumoasă sărbătoare a fost un succes, a adunat mulțime de lume, dar trebuie precizat că fiecare din cele două zile a avut specificul ei în ceea ce privește programul și… spectatorii.
De asemenea, fiind o manifestare mare, au fost stabiliți mai mulți organizatori: în prima zi – sâmbăta, organizarea a fost sub coordonarea Consiliului Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad; a doua zi – duminica, de organizare s-a ocupat Primăria Comunei Moneasa – de care aparține Stațiunea Moneasa și Hotel Parc din Moneasa, aceștia axându-se, în spectacolul inițiat pe folclor.
Dacă duminica –  fiind zi liberă și… vreme bună – lumea a venit în număr foarte mare, în prima zi – adică sâmbăta, numărul vizitatorilor a fost ceva mai mic, acest „fenomen“ întâlnindu-se și la alte sărbători foarte cunoscute, cum ar fi chiar… Târgul de Fete de pe Muntele Găina.
Duminica muzica populară a fost „la putere“, în programul de sâmbătă a predominat muzica modernă.
Astfel, pe scenă a fost: Afternoon Sweet Jamm cu Dj N’Alin, iar după deschiderea oficială și cuvântul organizatorilor a fost concert  Moonlight Breackfast și mai apoi Night Snack cu Dj Ninho.
Alături de participanți au fost prezenți și vicepreședinta Consiliului Județean Arad (CJA)– Claudia Boghicevici precum și directorul Centrului Cultural Județean (CCJA) – Doru Sinaci.
Spectacolul a ținut câteva ore – până spre miezul nopții, fiind apreciat de iubitorii acestui gen, în special de spectatorii tineri.