Fiecare angajat contribuie la evoluția tehnologiei, evoluția lumii

sapa-logo-blue-01Despre o viziune diferită, prețuirea angajaților și un viitor sustenabil cu SAPA România

Împreună putem da formă producţiei moderne
De la operatori la managerii de fabrică şi la contabili. Oportunităţile oferite de Sapa sunt aproape infinite. Ca şi lucrul cu aluminiul.
Majoritatea dintre noi nu ne gândim foarte mult la persoanele şi cunoştinţele care au contribuit la dezvoltarea pieselor ce alcătuiesc un produs. Când maşina protejează şoferul într-o coliziune, când geamurile mari oferă o vedere panoramică, când camio­-nul are nevoie de mai puţin combustibil deoarece are o greutate redusă, când scaunele pot fi stivuite perfect datorită liniilor şi formei lor – atunci Sapa şi-a îndeplinit misiunea.
Când un produs funcţionează în siguranţă, eficient şi fiabil, este succesul muncii anonime depuse de ingineri, proiectanţi de matriţe, oameni de ştiinţă, tehnicieni, operatori din fabrică şi alte persoane. Despre aceasta este vorba când lucrezi la Sapa.
Sapa cuprinde la nivel mondial peste 22.800 de oameni în aproximativ 40 de ţări şi în peste 100 de locaţii. Echipa noastră include operatori prese aluminiu, operatori ambalare și alte fabricate, coordonatori de inventar, tehnicieni de calitate, contabili, şefi de tură, controlleri de fabrică, reprezentanţi ai relaţiilor cu publicul, directori de vânzări, manageri ai lanţului de aprovizionare, specialişti IT, reprezentanţi ai serviciu­lui clienţi, fizicieni, proiectanţi, ingineri mecanici, tehnicieni și res­ponsabili cu sănătatea și securitatea în muncă. Ca să menţionăm doar o mică parte din oportunităţile din cadrul organizaţiei noastre extinse.
Când competenţa globală întâlneşte experienţa locală, când tradiţia întâlneşte inovaţia, libertatea de a explora, de a fi flexibili şi pasiunea de a găsi soluţia ideală – pentru noi, aceasta este potrivirea perfectă.
Noi suntem Sapa. Formăm oamenii care dau formă viitorului.
Oportunități în Chișineu-Criș
Angajații Sapa aflați la început de drum în companie se bucură de un salariu bun, la nivelul pieței, căruia i se adaugă numeroase bonusuri. Tichete de masă pentru fiecare zi lucrată, tichete cadou de sărbători și al 13-lea salariu sunt doar unele din bonusurile de care se bucură fiecare angajat, indiferent de vechime. În funcție de evoluția fiecăruia, cei mai performanți angajați primesc lunar un bonus de până la 300 lei.
Pentru noi contează să ușurăm viața angajaților, de aceea transportul este asigurat de autobuzele proprii în Chișineu-Criș și în localitățile învecinate. Pe lângă acest avantaj, mai oferim și o masă caldă în fiecare zi tuturor angajaților.
Prețuim sănătatea tuturor, iar din acest motiv oferim angajaților card de sănătate privat la MedLife Genesys în baza căruia se pot face analize de sânge și consulta medicii de diferite specialități în mod gratuit și nelimitat. În plus, oferim și asigurare de accident, pentru că niciodată nu poți fi destul de prevăzător.
Din partea companiei, se oferă ajutoare cu ocazia unor evenimente deosebite din viața angajaților.
Extra beneficii
Spre deosebire de alți angajatori, oamenii care fac parte din Sapa sunt încurajați să își spună părerea, să vină cu sugestii de îmbunătățire, astfel încât lucrurile să se facă mai bine, mai repede și mai ușor. Cele mai bune idei sunt premiate cu sume de până la 500 lei.
Toți angajații primesc în mod gratuit din partea Sapa echipamente de protecție, cărora li se asigură și servicii de întreținere a echipamentelor.
Trainingurile de specialitate sunt asigurate de companie, astfel încât angajații să aibă șansa de a avea o calificare recunoscută, să dobândească noi competențe care să le permită să fie mai buni în tot ceea ce fac. Chiar și angajații fără experiență pot beneficia de cursuri de formare profesională, cum ar fi ISCIR, electrician, PLC etc.
În căutare de noi angajați
În momentul de față, compania Sapa este în căutare de ope­ratori presă și asamblare, ope­- ratori logistică și un contabil.
Așteptăm CV-ul tău la sediul Sapa Chișineu-Criș de pe strada Tudor Vladimirescu FN (șoseaua spre Socodor), pe e-mail la [email protected]apagroup.com /  sau pe fax la numărul 0257 351 570. Doar persoanele selectate vor fi contactate.
Detalii suplimentare la 0257 370 800.01 – Suntem parte din comunitate, de aceea nu puteam lipsi de la Zilele Chișineu-Criș

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni