Dorel Căprar: „Vrem o comisie de anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat la spitalul din Gurahonţ”

Preşedintele PSD Arad, de­putatul Dorel Căprar, va solicita aleşilor judeţeni formarea unei comisii de anchetă pentru a vedea de ce s-a ajuns ca spitalul din comuna arădeană Gurahonţ să fie într-o stare deplorabilă. Această unitate medicală a fost în adminsitrarea Consiliului Judeţean Arad în ultimii ani de zile.
„Am văzut că fostul spital din comuna Gurahonţ este într-o stare deplorabilă. Apa­ra­tura este distrusă, iar unele obiecte aflate în inventar, furate sau vandalizate. Această clădire, în care a funcţionat unitatea medi­cală, a fost administrată de Consiliul Judeţean Arad. Nu este posibil să ajungă într-un asemenea stadiu de degra­dare. Consilierii judeţeni ai Partidului Social Democrat vor cere formarea unei co­­misii de anchetă menită să stabilească de ce s-a ajuns în această situaţie. De asemenea, este important ca cei
vinovaţi să fie traşi la răspundere. Spitalul Comunal Gurahonţ a fost închis de Guvernul Emil Boc în cursul anului 2011. A fost preluat, ulterior, de CJA, aici funcţio­nând secţia de Pneumologie a Spitalului Judeţean Arad. Nu este posbil ca acum, această fostă unitate medi­cală să fie jefuită şi distrusă. De aceea ne dorim ca administraţia judeţeană să dea undă verde unei comisii care să stabilească ce s-a întâmplat aici şi cine sunt cei vinovaţi de starea în care a ajuns fostul spital din comuna Gurahonţ”, afirmă preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.
(G.C.)Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni