Abonații și partenerii UTA-ei, invitați la recepția de prezentare a lotului pentru sezonul 2017-2018

Clubul fanion al Aradului a început un campionat altfel. În primul rând, și-a schimbat mai mult de jumătate din componența lotului, contând pe mulți fotbaliști cu experiența primei ligi, struniți de un nou antrenor principal, în persoana lui Adrian Mihalcea. Apoi, cuvântul promovare e rostit răspicat la UTA, iar conducerea clubului inovează și la capitolul imagine.
Acțiunea din această seară vorbește de la sine și este dedicată suporterilor fideli, mai precis abonaților din noua stagiune și partenerilor clubului. Vorbim despre o recepția de la sala de evenimente „Biavati”, situată lângă Auto Technic Ford (Calea Zimandului FN, ieșirea spre Oradea). La dispoziția fanilor sunt puse autocare, cu plecare la ora 19, din stația Podgoria (lângă Catedrală), iar accesul în incintă se va face pe baza abonamentului.
Un astfel de abonament s-a putut procura și aseară, de la sediul clubului UTA, de pe Calea Victoriei, nr. 20, dar și azi, de la ora 18, chiar la fața locului, la „Biavati. Abonamente se mai pot procura și sâmbătă, începând de la ora 10, de la tarabele arenei „Otto Greffner” din Șiria, înaintea confruntării din cadrul etapei cu numărul doi a ligii secunde, cu Metaloglobus.
Programul serii de mâine include o conferință de presă la care au ocazia să asiste și suporterii, urmată de prezentarea lotului „roș-alb”, bufet și multe-multe poze.
În altă ordine de idei, Adrian Mihalcea a programat două antrenamente astăzi. La cel din această seară, ar trebui să participe la capacitate normală și Ștefan Grigorie, fotbalist care a absentat la Târgovi­ște din cauza unei probleme medi­cale.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni