Coloană de mașini de 4 kilometri pe Arad-Oradea, în urma unui accident

O coloană de maşini de aproximativ patru kilometri s-a format, miercuri, pe DN 79, care leagă Oradea de Arad, în urma producerii unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri, două persoane fiind rănite, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, accidentul s-a produs, miercuri, pe drumul naţional 79, care leagă Oradea de Arad, după ce şoferul unui TIR, în vârstă de 29 de ani, nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers faţă de autoturismul aflat în faţă şi a lovit din spate un alt TIR, condus de un cetăţean polonez. Accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Șimand spre Arad.

“În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-o altă autoutilitară. A fost accidentat şoferul primei autoutilitare, care nu a respectat distanţa de siguranţă în mers, şi cetăţeanul polonez”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, inspector principal Lorena Radu. Traficul a fost blocat aproximativ o oră şi jumătate, în urma producerii accidentului, coloana de maşini formată întinzându-se pe o lungime de aproximativ patru kilometri și s-a circulat pe un singur sens de mers.

De menționat, că un alt accident rutier a avut loc marți seara, un autoturism fiind ieșit în decor la Pădurea Ceala. O persoană a fost rănită, dar era conștientă în momenul sosirii echipajului medical SMURD. De asemenea, miercuri dimineața un accident s-a produs între un autoturism și un autocar în localitatea Vladimirescu, în urma căruia traficul a fost îngreunat, circulându-de pe o singură bandă.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni