UTA, între Metaloglobus și Clinceni: „Să ne îmbunătățim jocul pe faza de atac!”

UTA a avut de trecut un prim moment dificil al noii stagiuni, apărut puțin neașteptat ca urmare a remizei cu Metaloglobus. Cu antrenamentul de mâine dimineață, ultimul înainte de plecarea spre București, utiștii încheie o săptămână destul de solicitantă. Remiza internă cu Metaloglobus București a scos la suprafață niște probleme de ordin tactic, pe care stafful tehnic al „roș-albilor” s-a străduit să le repare din mers. „Eu sunt primul care și-a reproșat semi-eșecul de sâmbăta trecută. Sunt primul vinovat pentru că am ratat victoria cu Metaloglobus. Pe de altă, cred că nu am pierdut degeaba două puncte, atâta timp am avut de învățat din acest rezultat. Au fost și acele greșeli tactice de care am vorbit deja, iar jucătorii care nu și-au respectat sarcinile de joc au înțeles după ședințele și discuțiile avute cu ei ceea ce au de făcut de acum înainte. Sunt chiar mulțumit de ei, de felul cum au răspuns în această săptămână, atât din punct de vedere fizic, cât și caracterial. Știm cu toții că trebuie să ne îmbunătățim jocul, în special pe faza de construcție și atac și să fim mult mai determinați”, a explicat Adrian Mihalcea.
Sâmbătă, de la ora 12 (în direct pe Digi Sport1), UTA joacă la Clinceni, în cadrul etapei cu numărul trei a ligii secunde la fotbal. „Ne așteptăm la o
partidă dificilă, Clinceniul a avut un start destul de bun
de sezon. E o echipă bucureșteană cu calitate ofensivă bună, au înscris deja 5 goluri, mult mai multe decât noi Pe marea majoritate a jucătorilor îi cunosc, și ei sunt într-o reformare a echipei, dar au calitate și experiență, peste toți fiind Marian Constantinescu”, a mai afirmat Mihalcea.