Cupa le-a surâs „șoimilor”: Lipova – Cermei 3-0

Lipovani chiar au ținut să facă o figură frumoasă în turul doi al Cupei României și nu au folosit niciun ju­nior Under 19 în formula de start (în campionatul ligii a treia e nevoie de trei), în timp ce partenerul de întrecere a avut doi. Diferența a fost vizibilă, iar trupa lui Sabău a defilat în derby-ul arădenelor din Cupă.
Plusul de posesie al gazdelor
s-a concretizat și tabelă în minutul 26. Atunci, Ianc l-a faultat în careu pe Trabalka, iar Vasinc nu a greșit de la punctul cu var. Nistor a ratat egalarea după o lovitură de cap, iar Lipova a taxat cu golul de 2-0. După o contră, Vasinc i-a centrat lui Copil, care a tras din voleu, de la 17 metri, la colțul scurt. Cermeiul a încercat să reintre în joc, dar Nistor a finalizat din nou pe lângă, iar Bujor a respins șutul lui Sulea.
Tot „roș-albii” au fost mai insistenți și la reluare, însă portarul „șoimilor” a mai respins odată și în fața lui Diarra. Mai pragmatică, Lipova a lovit din nou în minutul 68. Trabalka a fost norocos la o respingere a lui Bodea, mingea i-a revenit, iar lobul a însemnat 3-0. Pur și simplu Bujor nu a vrut să se lase bătut și a intervenit din nou salvator la șuturile bune ale lui Suslak și Ianc, în timp ce Mager a tras în bara laterală.
Formații:
Lipova: Bujor – Kocsis, Calvin, Pașcu (70 Bercu), Tomuț – Piț, Bier, S. Popa (76 Jichici), Copil – Trabalka (76 Filimon), Vasinc
Cermei: Bodea – Rogojanu, Cotoc, Gurban, Suslak – Ianc – Diarra (70 Mager), Nistor, N. Varga (71 V. Brândușe), C. Vereș (60 Aldan) – Sulea.
Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare) – Călin Cimpoieru (Lugoj), Ovidiu Timar (Marghita)