UTA se vede tot la TV Arad, iar mesajul pentru FRF și Digi e clar: „Să se țină cont de brand, palmares și rattingul echipei!”

Pentru câteva zile, digisport.ro și-a dus în eroare vizitatorii care, prin accesarea secțiunii programe TV, și-au făcut speranțe că vor vedea pe micile ecrane partida dintre UTA și CS Mioveni, din cadrul etapei a ligii secunde la fotbal.
Numai că poziția clubului arădean a rămas neschimbată când vine vorba despre cedarea drepturilor TV pentru ediția de campionat 2017-2018. „Vizavi de televizarea meciului cu Mioveni, nu cunoaștem motivul pentru care acesta este în grila de programe a Digisport. Noi am discutat cu televiziunea TV Arad și va fi transmisă pe frecvențele acesteia. Am informat atât FRF cât și Digi că nu suntem de acord cu modul de împărțire a banilor din transmisiile TV, fără a ține cont de lucrurile ce ar trebui să determine cuantumul acestora. Vorbim despre numărul de me­ciuri transmise,  locul din clasament, palmaresul, brandul și ratingul echipei”, a menționat Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”.
Așadar, azi, de la ora 18, Curtuiuș et. comp. vor putea fi vizionați tot pe TV Arad, ca și în runda precedentă de la Șiria. De data aceasta, vor avea în față o echipă și mai solidă decât Metaloglobus, pe Mioveniul lui Florin Marin. Arădenii vor avea puțin timp la dispoziție să-și revină după partida de mâine, căci sâmbătă, la amiază (ora 12,30), vor juca din nou pe puncte la Sibiu, cu Hermannstadt. De această dată, gazdele sunt de acord cu transmiterea partidei la Digi Sport 1.