La Păuliș, PSD a cedat liberalilor funcția de viceprimar pentru ca angajații Primăriei să aibă salariile mărite

Ioan Turcin, primarul comunei Păuliş, se declară mulţumit de faptul că angajaţii primăriei vor avea salariile mărite, conform legii promovate de Guvernul României. Consiliul Local Păuliş a votat, ieri, în favoarea acestor creşteri salariale.
„Sunt bucuros de faptul că angajaţii Primăriei Păuliş vor avea salarii mai mari, în urma legii promovate de Guvernul României şi a hotărârii Consiliului Local de astăzi. Zeci de angajaţi ai Primăriei Păuliş vor avea salarii mărite, cu procente cuprinse între 25% şi 30%. Această decizie a legislativului local trebuia dată acum o lună de zile, însă ne-am lovit de opoziţia consilierilor PNL. Eu am convocat mai multe şedinţe de consiliu local, însă absenţa de la dezbateri a liberalilor a făcut imposibilă aprobarea creşterilor salariale. Astăzi, aceşti consilieri liberali au condiţionat votarea măririlor de salarii pentru oameni de alegerea viceprimarului comunei. Noi, cei de la PSD am pus mai presus de orgoliile politice, interesul personalului Primăriei şi am acţionat în consecinţă. Liberalii, în schimb, au pus interesul personal înaintea interesului angajaţilor. Dacă PDL tăia salariile bugetarilor, în urmă cu şapte ani, atunci când s-a aflat la guvernare, iată că azi liberalii ar fi dorit să facă la fel şi la Păuliş, doar din dorinţa de a-şi atinge scopul politic. Noi,  considerăm în schimb că a face politică pentru oameni este cel mai important lucru. Nu pot decât să mă bucur şi să mă declar mulţumit că, în cele din urmă, angajaţii Primăriei Păuliş vor avea salariile mărite. Nu era corect ca angajaţii altor primării din ţară să beneficieze de aceste creşteri salariale, iar angajaţii de la Păuliş să aibă salariile la un nivel mai scăzut, aşa cum ar fi vrut cei de la PNL”, afirmă Ioan Turcin, primarul comunei Păuliş. Și cum nimic nu este întâmplător, iată că tot de ieri Păulișul are un nou viceprimar. Da, ați ghicit, de la PNL în persoana lui Florin Sari. Acesta a fost validat printr-o hotărâre a Consiliului Local Păuliș. Primarul Turcin s-a mărginit să declare: ,,S-a adoptat prin votul majorității, mai mult nu vreau să comentez”.
Prezent la ședința Consiliului Local, consilierul județean, Adrian Țolea salută alegerea noului viceprimar și îndeamnă administrația locală să își desfășoare munca într-un mod corect, transparent și conștiincios: „Îl felicit pe Florin Sari pentru noua
funcție obținută astăzi și îi reamintesc de responsabilitatea care se află pe umerii săi, o răspundere care sunt convins că o va trata cu foarte multă seriozitate”,  a punctat Țolea.