Două mii de oameni au luat cu asalt stadionul din Păuliș pentru a participa la Sărbătoarea Viei și Vinului în Podgorie

Păulișul a găzduit, la începutul săptămânii trecute, prima etapă a Sărbătorii Viei și Vinului în Podgorie, desfășurată sub egida Centrului Cultural Județean și a Consiliului Județean Arad, eveniment care a ajuns la a IX-a ediție.
Festivalul Vinului de la Păuliș a început sâmbătă, pe stadionul de fotbal din localitate, cu o discotecă în aer liber, atmosfera fiind întreținută de DJ Ionuț.
Duminică, când s-a desfășurat festivalul propriu-zis, stadionul a fost luat cu asalt de aproximativ 2.000 de oameni.  Pe scenă au urcat Lele Crăciunescu, Sergiu Curcă, Maria Rașca, Aurel Ungur, Petre Stoica, Roxana Moraru, ansamblurile folclorice Armonia Mureșană-Sâm­- băteni, Șiriana-Șiria, Junii Podgoriei-Ghioroc, Florile Mureșului-Vladimirescu și Ansamblul Pro­- fesionist Bihorul. După cum promiteau organizatorii, nu au lipsit nici invitații speciali, Cornelia și Lupu Rednic și CRBL făcând un spectacol care nu va fi, cu siguranță, uitat mult timp de acum încolo. „A fost un spectacol reușit. Vă spun acest lucru pentru că am văzut bucuria pe fețele oamenilor. A fost o sărbătoare a tuturor, iar acest lucru s-a făcut simțit din plin”, ne-a declarat primarul Ioan Turcin. În continuare, acesta a ținut să menționeze că pe lângă invitații anunțați inițial, pe scenă a urbat și Bibi, o mică artistă din București care i-a încântat pur și simplu cu prestația ei pe copiii prezenți și nu numai.
„Vreau să menționez că am avut o invitată specială, pe Bibi, o mică artistă în București, care a susținut un spectacol pentru copii. De asemenea, nu pot să nu remarc prestația soților Cornelia și Lupu Rednic, care au avut o prestație extraordinară, așa cum au mereu, fapt care a atras aprecierea publicului. După ei, a venit rândul lui CRBL să urce pe scenă, acesta fiind vedeta serii. Seara s-a terminat cu un frumos foc de artificii”, mai spune primarul Turcin.
Având în vedere că Ediția
a IX-a a Festivalul Vinului de la Păuliș a fost una   cum nu se poate mai reușită, localnicii se gândesc deja la ediția cu numărul zece, care va avea loc anul viitor. „După acea seară frumoasă petrecută împreună cu locuitorii comunei, începem deja să ne gândim la Sărbătoarea Vinului în Podgorie de anul viitor, când aceasta va ajunge la cea de a X-a ediție”, a încheiat primarul.