Bac ireproşabil… la capitolul organizare

Ieri, 31 august 2017, s-au încheiat probele de evaluare a compe­tențelor din cadrul examenului de bacalaureat național, sesiunea august – septembrie. „Organizarea și desfășurarea acestor probe în cele două centre de examen, Liceul Național de Informatică și Liceul Mihai Viteazul Ineu, au fost ireproșabile. Nu s-au semnalat incidente, nu au existat probleme, iar condițiile asigurate de către cele două centre de examen au fost conforme cu prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a Examenului de bacalaureat național, atât sub aspect organizatoric cât și logistic (sălile fiind prevăzute cu camere audio-video). Candidații au avut asigurată asistența medicală, au beneficiat de apă în sălile de examen și de un cadru adecvat derulării probelor“, consideră Laura Nădăban, purtătoarea de cuvânt a ISJ Arad.
Toți cei implicați în organizarea și desfășurarea Examenului de bacalaureat național, sesiunea august-septembrie 2017, au dat dovadă de responsabilitate, profesionalism și de o mobilizare exemplară pentru respectarea prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare. Inspectoratul Școlar Județean Arad mulțumește tuturor cadrelor didactice implicate: profesorilor asistenți, membrilor și președinților din centrele de examen și centrul zonal de evaluare pentru buna colaborare.
Rezultatele înainte de contestații vor fi afișate în data de 1 septembrie 2017, urmând ca rezul­- tatele finale să fie afișate în data de 6 septembrie 2017.
(A.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni