Șocul schimbării antrenorului nu a folosit (încă) la nimic: CS Afumați – UTA 2-0

Nici măcar şocul schimbării antrenorului nu a deblocat UTA, care s-a mai făcut o dată de râs, sâmbătă, de data asta pe terenul unei codaşe din Liga a II-a. A fost 2-0 pentru CS Afumaţi, dovadă că lotul actual e foarte departe de aşteptări şi – până la urmă – de obiectiv, cu o clasare, după șapte runde, mai aproape de zona retrogradabilă. Cu mari probleme de atitudine şi exprimare, utiştii au arătat foarte rău şi în județul Ilfov, cu o linie de fund tot mai nesigură, dovadă că Ciucă a şi fost eliminat la mijlocul reprizei secunde. UTA nu a avut consistenţă în atac, iar toate asta au condus la un nou rezultat care e aproape să compromită sezonul arădenilor.
Prima parte a fost controlată de gazde, care au ratat ocazii bune prin Olariu şi Avram, ambii în două rânduri şi Vlada, în vreme ce replica UTA-ei a venit o singură dată. Era minutul 87, când Stahl a înșirat pe drum trei adversari, dar nu a mai avut forță pentru o finalizare bună și Marinescu a reținut în doi timpi.
Tot Afumaţiul a început mai bine şi mitanul secund, iar în minutul 52 a deschis scorul: pe o contră, Vlada l-a deschis bine în careu pe V. Ştefan, iar juniorul gazdelor a înscris cu un şut la colţul lung. Dezastrul a fost completat de Ciucă, care în minutul 66 a primit al doilea „galben” şi a fost eliminat, după ce Cîrstocea pierduse o minge la mijlocul terenului. Perju a ratat desprinderea în minutul 71, Grahovac salvându-şi echipa şi la şutul aceluiaşi Ştefan, din lovitură liberă de la 18 metri. Finalul a găsit-o în genunchi pe UTA, iar în prelungiri s-a făcut 2-0. Onea s-a descurcat pe dreapta, a pasat în centrul careului, iar Nicolae a marcat după ce l-a driblat şi pe Grahovac. Înfrângerea care aruncă echipa arădeană pe un nedemn loc 12, la doar două puncte de zona retrogradabilă.
Formații:
Afumați: Marinescu – Onea, Robicek, Rz. Patriche, Perju – V. Olariu, M. Dedu (89 Nicolae) – Rz. Avram (69 Burlacu), Tudorache, Şt. Vasile – Vlada (85 Zaharia). Antrenor: Vasile Neagu
UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Păcurar, Tănase, Cârstocea (73 Asani) – Stahl (69 Manea), Curtuiuș, Buleică (59 Toma). Antrenor: Adrian Falub.
Arbitri: Robert Avram (Pitești) – Gheorghiță Bălan (ambii din Pitești), Ionel Dumitru (Gherhița – Prahova). Rezervă: Bogdan Anghelinei (Galați)
Cartonaș roșu: Ciucă (UTA) – min. 66
Observatori FRF: Silviu Crângașu (Ploiești) și Ciprian Anton (Suceava)