UTA – Călărași se joacă sâmbătă, la ora 16, la solicitarea lui Falub

Dacă tot nu depinde de televizări, și asta pentru că nici până azi Digi TV nu a venit cu o altă oferă pentru singurul club ce a refuzat să intre în „pachetul” divizionarelor secunde,  UTA a mutat partida din cadrul etapei cu numărul 8 de la „matineu”, după-amiază. Astfel, arena „Otto Greffner” din Șiria își va deschide porțile sâmbătă, la ora 16, pentru vizita Dunării Călărași, una dintre cele mai în formă echipe ale ultimei luni.
Schimbarea orei de joc a venit la cererea lui Adrian Falub. „Încercăm și așa, gândindu-mă în primul rând la bioritmul jucătorilor noștri, la drumul de 45 de minute până la Șiria la primele ore ale dimineții. În plus, sperăm ca ora 16 să fie mai accesibilă și pentru suporterii noștri, de care avem mare nevoie sâmbăta viitoare”, ne-a mărturisit noul antrenor al „roș-albilor”, care la prima sa conferință de presă spunea că e foarte important ca foștii prim divizionari din lot să se plieze pe condițiile de joc din Liga
a II-a. Până atunci, poate sunt ajutați puțin și cu „evadarea” de la matineu.
În fine, utiștii încep un ciclu săptămânal complet sub comanda lui Adi Falub și Marius Suller în această după-amiază, la ora 16,30. Ca o dată statistică, să spunem că și Laurențiu Roșu și-a început mandatul la UTA cu o înfrângere fără gol marcat (0-3 la Satu Mare), iar apoi a început o serie câștigătoare (opt victorii și o remiză) cu ocazia vizitei celor de la Dunărea Călărași.