Pe scurt

Copac doborât de vânt lângă IPJ Arad

Furtuna de luni seară a rupt mai multe crengi, dar a și doborât un copac pe strada Vârful cu Dor, în fața clădirii Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Vântul puternic pur și simplu a smuls copacul din rădăcini, și l-a trântit pe trotuar. Aradul a fost sub avertizare de furtuni și vânt puternic și este posibil ca astfel de condiții meteorologice să nu ne ocolească nici în zilele următoare. Din fericire, nu s-au înregistrat alte pagube în urma furtunii de luni.

 

Sancționat pentru lemne fără acte

Polițiștii orașului Lipova au depistat un bărbat care trsnporta lemne fără documente de proveniență. Polițiștii au depistat,la sfârșitul săptămânii trecute, pe DN7, pe raza localității Lipova, un bărbat de 48 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos pentru care nu deținea documente legale de proveniență. Polițiștii au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 2,5 metri cubi din specia cer, în valoare de aproximativ 363 de lei, bărbatul fiind sancționat contravențional conform legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 50.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 147 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Dintre acestea, 24 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 123  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni