Anul acesta, Agromalim a fost din nou roșu. Producătorul numărul 1 de utilaje agricole din România, Maschio Gaspardo, a constituit atracția târgului

Cel mai mare târg de agricultură și industrie alimentară din vestul țării s-a bucurat și  în acest an de un număr mare de vizitatori. La sfârșitul săptămânii trecute, mii de specialiști din domeniu, fermieri, agricultori sau pasionați de agricultură au vizitat Expo Arad.
Maschio Gaspardo, expozant dominant al târgului
Agromalim este un eveniment de referință pentru agricultura României, edițiile precedente întărind statutul de cel mai important eveniment din domeniul agriculturii, industriei alimentare și ambalajelor din vestul României.
Fără doar și poate, standul producătorului de utilaje agricole din Chișineu-Criș a fost atracția principală a târgului. În cei 1.400 mp, Maschio Gaspardo a expus peste 30 de utilaje agricole, printre care și noutățile așteptate – noua semănătoare directă pentru cereale GIGANTE, noua secție de semănat electrică ISOTRONIC pentru semănătoare de plante prășitoare (care s-a putut vedea montată pe semănătoarea RENATA), noua grapă cu discuri VELOCE (care înlocuiește deja consacratul model PRESTO), dar și alte utilaje-vedetă.
Roșul ce caracterizează brandul Maschio Gaspardo se zărea cu ușurință din orice direc­ție. De cum ai pășit în stand, hostessele te întâmpinau cu zâmbetul pe buze și te conduceau către reprezentanții comerciali. În cazul în care doreai să afli mai multe informații despre utilaje sau diverse posibilități de finanțare, terasa amenajată cu gust era locul în care puteai purta o discuție amănunțită sau primi o ofertă personalizată, în timp ce savurai o cafea italiană. Ecranul gigant instalat în interiorul standului a făcut ca cei interesați să rămână captivați minute în șir, admirând diferite pro­iecții cu utilajele produse în fabricile Maschio Gaspardo.
Un târg îndrăgit de cei mari, dar și de cei mici
Atât copiii, cât și adulții au putut petrece câteva ore bune aici, fără să se plictisească. Vizitând standurile frumos amenajate, aceștia au putut să descopere utilajele expuse, să afle curiozități și noutăți din domeniul agricol, dar și să urmărească demonstrații în câmp în perimetrul de lângă Expo Arad. Bineînțeles, nu puteai părăsi târgul fără să mănânci un prânz gustos la unul dintre expozanții cu delicii culinare sau măcar să iei un desert bun pentru acasă.
Alte atracții din cadrul târgului Agromalim au fost salonul de produse tradiționale, concursul de îndemânare conducere tractor, informații despre agricultura de precizie – avantajul folosirii GPS-ului în agricultură, standul cu demonstrații roboți pentru agricultură, demonstrații cu drone, conferințele de specialitate pe teme de interes pentru fermieri, informațiile despre finanțări și alte forme de sprijin pentru programe na­ționale și europene, precum și numeroasele prezentări de firme și produse.Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni