Pe scurt

Trei TIR-uri s-au ciocnit la Vladimirescu

O tamponare în lanț a avut loc la Vladimirescu, în care au fost implicate trei TIR-uri. Se pare că, un TIR a oprit la o trecere de pietoni de pe raza localității, al doilea a oprit în spatele lui, însă următorul nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers, intrând în coliziune cu al doilea, pe care l-a proiectat în TIR-ul care a oprit la trecerea de pietoni. Din fericire, nu au existat victime în urma evenimentului rutier, doar pagube materiale.

 

A condus fără permis

Polițiștii orașului Sebiș cercetează un bărbat care a condus fără a deține permis de conducere. Polițiștii au depistat marți, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din Ignești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ793/C, pe raza aceleiași localități, fără a deține permis de conducere. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 80.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 231 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei. Dintre acestea, 19 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 212  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni