Dan Alexa o avertizează pe UTA: „Mergem să câștigăm la Arad!”

Patru meciuri au trecut de când Dunărea a fost preluată de antrenorul Dan Alexa şi călărăşenii merg din victorie în victorie în campionat. CS Baloteşti (2-1), CS Afumaţi (1-0), Sportul Snagov (1-0) şi Olimpia Satu Mare (5-1) au fost victimele echipei din Bărăgan, iar următorul adversar pe care îl vor întâlni este UTA. Alexa spune că obiectivul din acest joc este obţinerea unui nou succes.
„Mergem la Arad să câştigăm. Ne va lipsi foarte mult Valentin Alexandru, care sâmbătă a evoluat mai puţin din cauza unei accidentări, el antrenându-se doar o zi. Mergem să câştigăm! Avem un moral bun, avem jucători buni de atac care pot să pună probleme. Dar s-o luăm pas cu pas, suntem în grafic. Până în iarnă să fim în primele cinci şi apoi să tragem linie, să vedem ce mai trebuie adus. Mai avem lucruri de pus la punct. În primul rând acomodarea jucătorilor nou-veniţi. Important e să rămânem modeşti, foarte concentraţi. Începutul a fost foarte bun. Viitoarele trei meciuri sunt hotărâtoare pentru finalul de tur”, a spus, citat de site-ul oficial al Dunării, Alexa, un adversar istoric pentru „roș-albi” din vremea derby-urilor din iarbă cu „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.
Dacă Dunărea are un parcurs fără greşeală în ultimele patru etape, în schimb, UTA a obţinut doar două puncte din ultimele patru jocuri, iar săptămâna trecută şi-a schimbat antrenorul principal.
Pentru meciul cu UTA, dacă Valentin Alexandru acuză o accidentare şi e incert, Dunărea are variante de înlocuire a sa în atac. Cu Olimpia a debutat noua achiziţie Gaetan Missi Mezu, gabonezul reuşind să lase o impresie bună şi chiar să înscrie. „El este un atacant de viteză, de forţă. A dat gol, a mai avut două situaţii clare. E un jucător periculos. A jucat în naţionala de seniori a Gabonului. Cred că va fi un câştig mare pentru noi”, l-a descris Alexa.
Tot în meciul cu Olimpia a debutat cu gol şi mijlocaşul Valentin Munteanu, adus de la Concordia
Chiajna.
Alexa nu-și va avea alături pe bancă, la Șiria, „secundul”. Constantin Ilie a fost suspendat timp de două etape de Comisia de Disciplină de Etică după ce fusese eliminat în timpul disputei cu Snagovul, primind – totodată – și o amendă de 210 lei.