Drăgan, suspendat o lună după „lecțiile de arbitraj” de la UTA – Balotesti

„Bătrâna Doamnă” va fi privată de serviciile delegatului său pentru următoarele patru meciuri oficiale. Claudiu Drăgan a fost cel care a dat tonul protestelor la ce­lebra fază din care Baloteștiul i-a marcat UTA-ei de două ori, în cadrul etapei cu numărul 6 a ligii secunde, fixând tabela la scorul de 2-2. Fostul atacant al lui Dinamo a intrat pe teren și i-a reproșat lui Omuț faptul că ar fi trebuit să dea aut de poartă după execuția direct în plasă a lui Coman (când el dictase lovitură liberă indirectă), dar „centralul” orădean a repetat totul și Răuță
l-a învins la rândul său pe Grahovac. Directorul general, Codru Grădinariu, a protestat și el vehement la deciziile „fluierașilor”, însă, cum nu era trecut oficial pe foaia de joc, nu a suferit repercursiuni.
Cel mai probabil, Dorin Stana este cel care va prelua atribuțiile lui Drăgan pe perioada suspendării, adică următoarea lună de zile. De fapt, acesta a și făcut acest lucru sâmbătă, la Afumați, în timp ce „Iedul” va din nou apt pentru derby-ul cu ASU Poli Timișoara. Pe lângă sancțiunea propriu-zisă, oficialul utist are de achitat și o amendă de 360 de lei.