Pe scurt

Acțiune cu efective mărite a polițiștilor arădeni

Miercuri dimineață, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, ai Poliției Orașului Nădlac și Poliția Municipiului Arad au desfășurat o acțiune pe raza municipiului și județului, având ca scop prevenirea faptelor ce ar putea tulbura climatul de siguranță civică și pentru respectarea normelor de circulație pe drumurile publice. În cadrul activităților desfășurate, au fost controlate 306 autovehicule, fiind aplicate 156 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice), dintre care 67 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 20 pentru defecțiuni tehnice, 22 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 197 pentru alte abateri de la prevederile legale, în valoare totală de 59.175 de lei. Au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere (2 pentru conducerea de autovehicule fără a deține permis de conducere și 1 pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat), fiind reținute 19 certificate de înmatriculare și un permis de conducere. Polițiștii vor continua să desfășoare astfel de acțiuni, atât în municipiu cât și în județ, pentru prevenirea faptelor care contravin normelor de conviețuire socială, circulației pe drumurile publice precum și pentru prevenirea infracțiunilor de orice natură.

 

Autoarea unui accident, identificată de polițiști

Polițiștii Serviciului Rutier au identificat o femeie, care a părăsit locul faptei după ce a fost implicată într-un accident. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din Sântana, care, în data de 18 septembrie, ar fi accidentat ușor o minoră de 9 ani, din aceeași localitate, care se deplasa cu bicicleta pe partea carosabilă a unei străzi din Sântana. În urma producerii evenimentului rutier, tânăra ar fi părăsit locul accidentului. Pe numele celei în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectului săvârșirii infracțiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

A furat un telefon mobil

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează o femeie pentru furt. Polițiștii au identificat autorul unui furt, în persoana unei femei de 41 de ani, din Arad, care, în data de 28 august, ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale de pe strada Steagului, din municipiu, un telefon mobil lăsat nesupravegheat de proprietar. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele femeii fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de furt. Polițiștii continuă verificările pentru documentarea întregii activități infracționale a celei în cauză.Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni