Trimiși în judecată pentru infracțiuni rutiere

Mai mulți arădeni au fost trimiși în judecată de procurori pentru săvârșirea unor infracțiuni rutiere.  Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriul din data de 14.09.2017, au dispus, trimiterea în judecată a inculpatului T.D. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals. Din probatoriul administrat a rezultat că, inculpatul, în data de 14.10.2016, a condus pe drumurile publice, pe raza localităţii Bocsig, autoutilitara marca Mercedes, fără a poseda permis de conducere, iar la solicitarea organelor de poliţie a prezentat un permis de conducere, cunoscând că acesta este fals. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.
Tot procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriul din data de 15.09.2017, au dispus, trimiterea în judecată a inculpatului O.C.M., pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul  O.C.M., în data de 03.04.2017 a condus pe drumurile publice din localitatea Tauţ, autoutilitara marca Mercedes, cu toate că nu posedă permis de conducere. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.
De asemenea, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, prin rechizitoriul din data de 14.09.2017, au dispus trimiterea în judecată – în stare de libertate – a inculpatului C.D.F. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. şi ped. de art.335 alin.(1) C.pen. şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev. şi ped. de art.336 alin.(1) C.pen., cu aplic. art.38 alin.(2) C.pen. Din probatoriul administrat a rezultat că în data de 26.05.2017, în jurul orelor 22.05 a condus mopedul marca „Piaggio”, cu numărul de înregistrare Chişineu-Criş 345-AR pe DN 79A, din direcţia localității Socodor către orașul Chişineu-Criş, fără a poseda permis de conducere pentru nici o catgorie de vehicule şi având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 2.15 gr alcool/1.000 ml sânge pentru prima probă (ora 22.40), respectiv 2.00 gr alcool/1.000 ml  sânge pentru cea de-a doua probă (ora 23.40), conform buletinului de analiză toxicologică nr.621 emis de SJML Arad. Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş.