UAV organizează un curs pentru cei care doresc să devină administratori de baze sportive

Universitatea Aurel Vlaicu organizează, în parteneriat cu Federaţia Română  de Fotbal, cursul de specializare Management sportiv – Administrator structuri sportive. Acesta se adresează absolvenţilor cu studii superioare care doresc să se perfecţioneze în domeniul managementului sportiv, în  administrarea unui club sportiv, asociaţii sportive, în  organizarea  evenimentelor sportive și în marketingul sportiv. Durata cursului este de 60 ore (pregătire teoretică 20 ore, şi pregătire practică 40 ore). Cursul se va desfăşura la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, în cursul săptămânii, în zilele de luni, marţi şi miercuri  sau la sfârşit de săptămână, vineri, sâmbătă, duminică (conform unui program flexibil, stabilit ulterior de comun acord), în serii a 28 de
cursanţi. Înscrierile pentru prima serie se vor face în perioada 02.10.2017- 13.10.2017 în clădirea rectoratului din Bd. Revoluţiei nr.77, parter, sala 10, între orele 9 -15. Taxa de participare  este 1.500 lei.
Dosarul de înscriere va cuprinde următoarele documente: cerere  tip, se primeşte la înscriere sau poate fi descărcată de pe site-ul   www.uav.ro  Anexa nr. 1; diploma de licenţă; certificatul de naştere; certificatul de căsătorie (persoanele care şi-au schimbat numele); carte de identitate, în original și copie simplă; CV format Europass; dosar plic; folie plastic. De asemenea, candidaţii au nevoie de o recomandare din partea unei structuri sportive – club, asociație sportivă, structură reprezentativă pe ramura de sport (inclusiv Asociațiile Județene de Fotbal), iar dacă nu este afiliat la nici o structură sportivă, atunci o recomandare scrisă de la îndrumătorul de licență. Fiecare candidat mai trebuie să prezinte un eseu motivaţional, de maxim două pagini, din care să reiasă interesul și afinitatea candidatului cu fenomenul sportiv.
La finalul cursului se obţine un certificat de absolvire  pentru  ocupaţia  „Administrator structuri sportive” cod  COR 143115  cu avizul  Ministerului  Educaţiei  Naţionale şi  Ministerului  Muncii, Familiei  Protecţiei Sociale şi Persoanelor  Vârstnice.
(G.A.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni