Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Polițiștii rutieri au depistat luni, în trafic, mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației. Polițiștii Postului de Poliție Mișca au depistat, pe raza localității Vînători, un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce din 17 septembrie a.c.. Polițiștii Poliției Comunale Vinga au depistat, pe D.C. 98, pe raza localității Vinga, un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor doi tineri au fost întocmite dosare de cercetare penală sub asepctul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Pe raza localității Vinga, polițiștii au mai depistat un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, fără a deține permis de conducere pentru nivio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate, s-a cosntatat faptul că mopedul nu figurează înregistrat. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Peste 200 de amenzi, în 24 de ore

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat 222 de amenzi. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 222 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei. Dintre acestea, 63 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 159  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni