Pe scurt

A furat un berbec

Polițiștii Postului de Poliție Conop cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii au identificat un bărbat de 45 de ani, din Conop, care, în perioada iunie-iulie a.c., ar fi sustras un berbec dintr-o turmă de oi de pe raza localității Lipova, iar ulterior ar fi comercializat-o pe raza aceleiași localități. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt.

 

Cercetat pentru tăiere ilegală de arbori

Polițiștii Postului de poliție Brazii cercetează un bărbat bănuit de tăiere ilegală și sutragere de arbori. Polițiștii au identificat un bărbat de 68 de ani, din Brazii care, în data de 10 octombrie a.c. ar fi tăiat fără drept și sustras 14 arbori din specia plop și cer, dintr-o pădure de pe raza localității Buceava-Șoimuș. Materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiuilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos.

             

Au furat ustensile de pescuit

Polițiștii Poliției Comunale Vinga cercetează un tânăr și doi minori pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani și doi minori, de 15 și 17 ani,  din Vinga, care, în noaptea de 23/24 septembrie, ar fi sustras din portbagajul unui autoturism parcat pe raza localității 8 bețe de pescuit cu mulinetă și truse de pescuit, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, pe care ulterior le-ar fi comercializat unor persoane de pe raza localității Vinga și din Arad. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celor trei tineri fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Tinerii au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, doi dintre ei urmând a fi prezentați magistraților în vederea arestării.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni