Bogdan Andone: „Dedic victoria suporterilor, băieții mei au dat dovadă de determinare”

ASU Poli a reușit să răzbune rezultatul de anul trecut, acel 0 – 3 dureros din orașul de pe Bega. Timișorenii au deschis scorul repede, s-au regrupat după ce au fost egalați și au reușit să își taie partea leului prin golul reușit de fundașul Bilia. „Vreau să dedic victoria suporterilor, care au fost alături de noi mereu, în toate cele 12 etape, la fiecare joc. Vreau să mulțumesc familiei mele. E greu să stăm despărțiți. Vreau să mulțumesc jucătorilor, mă bucur din suflet pentru ei. S-au sacrificat, au dat dovadă de determinare. Pentru mine sunt cei mai buni, le-am spus în vestiar”, a declarat Bogdan Andone.
„A fost ceva extraordinar, făcând o paranteză, ca un derby Rapid – Steaua, sau Rapid – Dinamo, când jucam pentru Rapid în vremurile bune. A fost weekendul derby-urilor. Un meci cu o încărcătură aparte. Fotbalul e făcut pentru suporteri. Mă bucur că băieții au reușit să facă astăzi acest meci”, a precizat antrenorul timișorenilor legat de atmosfera simțită la primul său derby cu UTA.
Întrebat despre secretul rezulta­tului plin, dar și despre ceea ce-și propune mai departe, Andone a adău­- gat: „Am încercat să-i țin pe băieți concentrați… Noi am pierdut niște puncte ca fraierii, cu acelea eram în primele 5, dar oricum suntem în grafic. Poate, doar cu Călărași a fost mai slab jocul. Suntem una dintre puținele echipe ce încearcă să joace fotbal la acest nivel. E dificil de prezis ce va fi, încercăm
să ne îmbunătățim jocul și să scoatem cât mai multe puncte. În iarnă vom trage linie”, a încheiat tehnicianul lui ASU Poli.