Asani, încă un străin marcator pentru UTA în derby-ul de pe Bega: „Suporterii noștri meritau o victorie”

Devine o tradiție ca în derby-urile de la Timișoara pentru UTA să marcheze străinii. A făcut-o camerunezul Jeremie Njock în faimosul 3-4 din 2002, apoi grecul Vasilios Gallanis, în 2012 și italianul Giarnmarco Piccioni în luna mai a acestui an, pentru ca, duminică, singurul gol al arădenilor în eșecul cu „alb-violeții” să poarte semnătura macedonianului Bujamin Asani.
Utilizat fundaș stânga de Todea, postul său de bază în teren, Asani l-a învins pe Dur-Bozoancă cu un „stâng” bine plasat la colțul lung al porții celor de la Poli.
„Presiunea a fost foarte mare, mi-am dorit să câștig acest derby, pentru că știam ce înseamnă această partidă pentru suporterii noștri. Am jucat și înainte, în Macedonia, meciuri cu o așa intensitate, dar acesta a fost cel mai intens și frumos pentru atmosfera din tribună. Ne-am dorit să câștigăm pentru a face fanii fericiți, ar fi meritat din plin pentru modul cum ne-au încurajat și la ce atmosferă au creat la acest meci. M-am simțit bine ca fundaș stânga, deoarece aceasta e poziția mea de la juniori, dar evoluez oriunde va fi nevoie de mine. Trebuie să fim mai concentrați pentru a ne reveni, să muncim și mai mult, dar să avem și noroc, căci acesta ne-a lipsit până acum”, a declarat marcatorul golului utist de pe Bega.