UTA abordează deplasările de la Afumați și Suceava cu 20 de jucători, Filaret și Curtuiuș se antrenează cu juniorii

Pe lângă blocarea salariului pe luna septembrie, conducerea clu­bului UTA a decis să nu le mai creeze confortul deplasărilor cu avionul jucătorilor până ce nu ating „borna” de 25 de puncte. Cum în această săptămână arădenii au parte de două deplasări consecutive, de sute de kilometri, autocarul a fost pus deja în mișcare.
Ruta Arad – Afumați, respectiv Hotelul Miraje din Snagov, va fi parcursă în două zile. Aseară, „roș-albii” au tras la Hotelul Apollo Hermannstadt, din Sibiu, în această dimineață se vor antrena pe terenul „Independența” din același oraș, iar deseară vor ajunge în județul Ilfov. Miercuri, de la ora 14,30, e programat meciul de Cupă cu CS Afumați, pentru ca joi, după o ședință de recuperare să se plece spre nordul țării. Hotelul Imperium din Suceava va fi gazda „Bătrânei Doamne” timp de două nopți, iar sâmbătă, după disputa cu Foresta, programată la „matineu”, se revine la bază.
Pentru cele două partide oficiale, stafful tehnic al UTA-ei a optat pentru un lot de 20 de jucători, din care nu fac parte accidentații Grahovac și Cârstocea, sus­- pendatul Curtuiuș și Richi Filaret, exclus încă odată pe motive tehnico-tactice. De altfel, ultimii doi rămân să se antreneze cu echipa de juniori mari a clubului pentru tot restul săptămânii. Barna, Mureșan – Adili, Polgar, Scutaru, Manea, Ciucă, Iuga, Dinculescu, Burlă, Jorza, Buleică, Tănase, Strătilă, Păcurar, Stahl, Prună, Toma, Hlistei și Florea sunt fotbaliștii de la care se așteaptă două victorii ce ar mai drege, oarecum, impresia proastă lăsată în debutul sezonului.
„Mergem în 20 de jucători, pentru a avea de unde alege pentru cele două jocuri oficiale. De acum înainte, e foarte important să câștigăm fiecare meci, indiferent că jucăm în Cupă sau în campionat”, anunța Cristi Todea, după ultimul fluier al partidei de sâmbăta trecută, câștigată cu 3-0 în fața Miroslavei.