A murit Nicolae Valea, primarul comunei Archiș

Nicolae Valea, primarul comunei Archiș, a încetat din viață. Valea suferea de cancer și a fost operat. Conform unor surse, în ultima perioadă nu a mai mers la Primărie, în condițiile în care se simțea foarte rău.
Nicolae Valea era membru PSD și a avut șapte mandate de primar, fiind de meserie mecanizator. „Conducerea PSD Arad şi întreaga organizaţie deplâng decesul colegului nostru, primarul din Archiş, Nicolae Valea. Iubit şi apreciat de oamenii din comună şi de colegii de partid, acesta se afla la cel de-al şaptelea mandat ca edil local, având la activ realizări notabile în plan administrativ. De numele său se leagă ample lucrări de infrastructură derulate în localităţile comunei, din fonduri pe care a reuşit să le atragă fie de la guvern, fie în cadrul programelor derulate de Uniunea Europeană. A fost un om, un coleg şi un primar plin de calităţi, în plan uman şi profesional, iar dispariţia sa prematură ne marchează profund pe toţi cei care l-am cunoscut şi am colaborat
cu el. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un mesaj transmis de Organizația Județeană a PSD.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni