Învinse pe final de echipa lui Amariei și Huțupan: Crișul Chișineu-Criș – Dacia Mioveni 24-27

O puternică delegație a Mio­veniului, condusă chiar de primarul Ion Georgescu, s-a pre­- zentat la Arad pentru meciul cu handbalistele Crișului Chișineu- Criș. Antrenate de fostele internaționale, Carmen Amariei și Luminița Huțupan, argeșencele au trăit periculos pe parchetul Polivalentei din orașul nostru, acolo unde gazdele au condus aproape tot meciul, inclusiv la pauză, cu 15-14.
Cu Roxana Boldor în mare formă, autoare a nu mai puțin de 12 goluri, Crișul a cedat doar spre final, cu 24-27, arbitrii având contribuția lor. Boldor 12, Pop 5, Cherecheș 3, Haidu 2 și Sas 2 au fost marcatoarele „alb-albastrelor”, pentru care au mai evoluat ieri: Corha, Iuga, Morariu, Lucușa, Vartolomei și Băldeanu.
„Nu a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale echipei noastre, asta în condițiile și în care una dintre jucătoarele de bază ale echipei noastre, Mihaela Morariu, a fost accidentată serios în primele minute, nemaiputând juca decat spre finalul meciului la capaciate redusă. În plus, câteva dintre celelalte jucătoare nu au fost în formă. De altfel, am renuntat la doua jucătoare care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor (n.a. Boștină și Mitari) și încă așteptam un răspuns de la CSU Oradea pentru transferul a două handbaliste de care avem mare nevoie.  Suntem o echipă în construcție, cu jucătoare tinere, de perspectivă, care mai au de muncit, de învățat, dar care chiar își doresc să facă ceva pentru handbalul din orașul nostru. Cu două nume grele pe banca tehnica, Carmen Amariei și Luminita Hutupan Dinu, e clar ca potentialul financiar al Mioveniului este peste al nostru, mai ales că am fost nevoiti să ne micsoram bugetul față de anul trecut, în condițiile în care am adus jucătoare noi și avem deplasări mai multe și mai lungi”, a spus Florica Bondor, antrenoarea echi­pei, alături de Titi Ionescu.