Liga Studenților din cadrul UAV a organizat un spectacol caritabil

Liga Studenților din cadrul Universității Aurel Vlaicu a organizat, în cadrul festivalului UNIFEST 2017, un spectacol caritabil pentru Florin, un copil bolnav de tetrapareză spastică.
Florin are 12 ani și este elev în clasa a VI-a. Tot ceea ce își dorește acesta este să fie ca ceilalți copii, însă boala de care suferă este nemiloasă. Tetrapareza spastică este forma de paralizie cerebrală în care sunt afectate toate membrele în mod egal, sau membrele superioare sunt mai mult afectate decât membrele inferioare. Tetrapareza spastică asociază retard mental sever și microcefalie, reprezentând 5% din totalul formelor de paralizie cerebrală. Este o problemă socio-economică foarte importantă, întrucât copiii afectați sunt dependenți de persoanele din jur și nu vor putea avea niciodată o viață normală. Potrivit medicilor, starea de sănătate a copilului s-ar putea ameliora. Acesta își dorește însă acum un cărucior mobil, cu ajutorul căruia să se poată deplasa singur.
caritabil 2„Vrem să mulțumim pentru parteneriat malul-ui Atrium Center și celor care au răspuns afirmativ invitației noastre de a ne ajuta în scop caritabil: Cătălin Brie, Emi Puștea, Berce Denis cu frizurile. Manichiura: Pasca Mihaela, Nadina Carina. Make-up: Szabina Constantinescu, Andreea Doboș, Ștefan Delia. De asemenea, mulțumim sponsorilor: Old Ladys Pub, LS Events, Cafe Bar Cartier, CTP Arad, Quasi Pronti, Atrium Center, Radio Arad, Arq Arad, Complexul Muzeal Arad, Privește Tânăr, UAV Arad, DJ Ninho, Ultralight And Sonic și, nu în ultimul rând, Primăriei Arad. Totodată vrem sa mulțumim tuturor artiștilor care au urcat pe scena aceasta și care au făcut un gest nobil și care au acceptat să vină să-l ajute pe Florin, Iasmina, Iova, Roxana, Chirița, Laurențiu, Lazăr, Vanesa, Jarja, Alexandra, Drăgan Lucian, Drăgan Jr și formației de bază a acestui spectacol, Formația Zbiciu de la Oradea”, susțin organizatorii spectacolului.
(I.M.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni