Fostul șef de post de la Chisindia are probleme cu legea

Unul dintre primele lucruri care sunt predate la Facultatea de Drept este că legea este făcută pentru a fi încălcată. Nu, profesorii care susțin acest lucru nu propovăduiesc încălcarea legii, ci încearcă să explice studenților că dacă o lege nu ar fi încălcată, atunci nu ar mai avea nicio ra­țiune să existe, după cum nu ar mai fi nevoie nici de polițiști, procurori, judecători și așa mai departe.
După cum presa a scris în nenumărate rânduri, printre cei care fac ca legile să fie atât de necesare, încălcându-le, se află și numeroși slujitori sau foști slujitori ai ei, polițiști, procurori, judecători, avocați, care se consideră imuni în fața prevederilor legale.
Recent, Stelică Bardan, fostul șef de post de la Chisindia, a fost prins, conform surselor noastre, de colegii săi pe când conducea o mașină „neînmatriculată sau cu numere false”.
Gurile rele spun că mașina cu pricina ar fi fost folosită pentru vânătoare, o pasiune care s-ar putea să-l coste scump pe fostul șef de post. În plus, în zonă există informaţii cum că Bardan ar fi participat şi la anumite acţiuni de braconaj.