Televiziunile, neinteresate de duelul a două foste campioane ale României: UTA – FC Argeș – în anonimat, la „matineu”

Deși de două săptămâni numărul partidelor transmise în direct în fiecare rundă a ligii secunde s-a ridicat la patru, „Bătrâna Doamnă” nu a mai apărut pe micile ecrane, iar acest lucru nu se va întâmpla nici în weekend. Digi Sport și Telekom Sport nu sunt interesate să le ofere abonaților „duelul” dintre două foste campioane ale României, care i-au dat țării printre alții pe Petschovschi și Dobrin și își propun să revină acolo unde le este locul. Totodată, Claudiu Drăgan, actualul director sportiv al Campioanei Provinciei, a îmbrăcat tricourile ambelor grupări implicate în disputa de sâmbătă, de la „matineu”.
Sigur, locurile din clasament ale celor grupări de tradiție din fotbalul românesc nu sunt o bună propagandă pentru fotbal, însă, chiar și așa, rămâne mai interesant decât un Balotești – Mioveni, ce se va vedea duminică, pe Telekom Sport. Așadar, „roș-albii” și „alb-violeții” din Trivale își dau întâlnire sâmbătă, de la ora 11, pe arena „Otto Greffner” din Șiria.
De când au acceptat să fie din nou televizați de posturile naționale și acasă, arădenii au apărut o singură dată pe sticlă, la acel 2-2 cu Pandurii Târgu Jiu. Pe terenuri străine, Digi Sport a transmis în direct partidele UTA-ei cu Academica Clinceni, Hermannstadt, Olimpia Satu Mare, ASU Poli și Ripensia.