Roșu a remizat cu liderul la revenirea în Liga a II-a

Aventura lui Laurențiu Roșu la cârma echipei fanion a Aradului
s-a încheiat odată cu ultimul fluier al manșei secunde al barajului de menținere/promovare cu ACS Poli Timișoara, iar de atunci utiștii au schimbat doi antrenori, pe Adrian Mihalcea, Adrian Falub și se află la al treilea, Cristi Todea. În tot acest timp, fostul atacant al naționalei
s-a întors în Spania, unde domiciliază, însă oferta lui CS Mioveni l-a convins să revină în liga secundă.
Debutul lui Roșu pe banca argeșenilor a avut loc luni seară, odată cu găzduirea celor de la FC Hermannstadt, principala candidată la promovarea în Liga 1. Sibienii au condus din minutul 69, prin reușita lui Neagu, pentru ca amfitrionii să egaleze 5 minute mai târziu, prin Mîrzeanu, partida terminându-se la egalitate: 1-1.
De menționat ar fi că Roșu a apelat din primul minut la Cristi Andor, fotbalist pe care l-a antrenat și chiar revitalizat pentru o perioadă la UTA, după care a acceptat decizia conducerii de a renunța la sale. Ajuns la Mioveni, Andor a evoluat exact o oră de joc contra trupei lui Pelici, fiind schimbat cu arădeanul George Pirtea. Punctul o ajută pe Hermannstadt să revină pe primul loc în clasament, în timp ce argeșenii rămân în spatele co-județenei din Trivale, pe locul 10.