Pe scurt

Bărbat tăiat de tren   în Arad
Autoritățile au fost sesizate, joi seara, la numărul unic de urgență 112, despre faptul că un bărbat a fost călcat de tren. Mecanicul a făcut sesizarea, spunând că a lovit un om. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, unde au găsit trupul bărba­tului în apropierea locului indicat. De asemenea, paramedicii SMURD au ajuns la locul accidentului, dar nu au mai putut decât să constate decesul. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili dacă a fost sinucidere sau accident.  (C.G.)

A furat peste 14.000 de lei
Polițiștii Postului de Poliție Archiş cercetează o minoră pentru furt. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o minoră de 15 ani, din Arad, care, în luna mai a.c., ar fi sustras dintr-o locuință de pe raza loca­lității Archiș, unde locuia alături de persoanele vătămate, suma de 14.350 de lei. Polițiștii continuă verificările pentru documentarea întregii activități in­- fracționale, pe numele tinerei fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvâr­șirii infracțiunii de furt. (C.G.)

Șoferi amendați
În numai 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 50.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 102 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Dintre acestea, zece au fost aplicate pentru depăşirea vite­zei legale de deplasare, 92  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute cinci permise de conducere și două certificate de înmatriculare. (C.G.)Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni