Schimb de experiență pentru managementul proiectelor – curs la Consiliul Județean Arad

Un curs de management al proiectelor s-a desfășurat la Consiliul Judeţean Arad, la iniţiativa vicepreședintelui Claudia Boghicevici. Training-ul a fost condus de Vlad Pop, a cărui carte de vizită are la bază organizarea Festivalului Untold.
Acțiunea a presupus dezbaterea unor aspecte privind realizarea unui proiect: previziunea, planificarea, organizarea, conducerea, coordonarea şi controlul.
„Am venit la Arad să sprijin atât Consiliul Judeţean Arad, cât şi instituţiile subordonate şi ONG-urile locale să se dezvolte pe acest segment, împăr­tăşindu-le din experienţa mea în managementul proiectelor. Am găsit aici oameni interesaţi să acumuleze experienţă, să se formeze, să performeze. E important ca ei să participe la trai­ninguri şi schimburi de bune practici, pentru a-şi dezvolta aptitudinile în acest domeniu şi, mai apoi, pentru a organiza evenimente şi acţiuni de impact în Arad”, a declarat Vlad Pop.
Claudia Boghicevici a subliniat importanţa profesionalizării în organizarea evenimentelor.
„Ne dorim să facem din Arad un judeţ cât mai viu, cât mai activ, cât mai receptiv la cerinţele arădenilor. Să organizăm evenimente culturale de calitate, atractive, care să corespundă dorinţelor fiecăruia, să creăm oportunităţi culturale cât mai diverse, de petrecere a timpului liber. Suntem dispuşi să învăţăm de la persoane cu o vastă experienţă în acest domeniu, să facem schimb de idei, să aplicăm şi la Arad «reţete» de succes, pentru a ne dezvolta”.
Vlad Pop a împărtăşit din experienţa lui bogată – organizarea programului privind desemnarea oraşului Cluj drept Capitală Europeană a Tineretului 2015, Festivalul Untold şi peste 4.500 de evenimente în cadrul echipelor formate pentru dezvoltarea proiectelor.