Florea, ultimul marcator al anului pentru UTA: „Nu vorbesc acum despre viitorul meu, nici nu știu ce-și dorește conducerea”

Golul de trei puncte cu Chindia Târgoviște rămâne ultimul reușit de „Bătrâna Doamnă” în 2017. Autorul său a fost Daniel Florea, care a ajuns la cota opt goluri stagionale în „alb-roșu”, în condițiile în care a ajuns la Arad la jumătatea lunii septembrie și a mai ratat trei partide din cauza unei accidentări.
Și sâmbăta trecută, pe terenul celor de la Metaloglobus, Florea a avut două-trei ocazii bune, însă nu a mai reușit să marcheze. „Am încercat să facem mai mult și să câștigăm acest meci, dar atât s-a putut de această dată. Ocazii să marcăm au fost, dar ne-a lipsit golul. Personal, am avut și perioade bune și mai puțin bune, când am simțit și suporterii alături de mine și de echipă și când nu. Am fost aplaudați, dar și blamați, dar așa este peste tot, depinzi de rezultate. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un club ca și UTA”, ne-a mărturisit „vârful” arădenilor.
Când a acceptat oferta „Bătrânei Doamne”, fostul campion al României cu Astra Giurgiu spunea că a preferat stabilitatea de la Arad în detrimentul nesiguranței dată de diferite clauze de la ACS Poli. Însă, și la UTA a apărut clauza…rezultatelor nesatisfăcătoare ce a blocat până azi, când s-a făcut baremul celor 25 de puncte. „Sperăm să primim ce avem de primit pentru munca noastră, mai ales că vin Sărbătorile, avem familii. Am înțeles mesajul condu-cerii, pe undeva era normal să fim pedepsiți pentru lipsa de rezultate, însă acum, din vacanță, oricum nu mai putem face nimic, nu mai putem da timpul înapoi. Mai departe nu știu ce va fi, ce va decide conducerea în privința noastră, în privința mea. Când am venit la UTA se vorbea despre promovare, acum e cu totul altceva, poate se va merge pe calea reconstrucției echipei. Prin urmare, s-ar putea să vină din partea ambelor părți propunerea de a ne despărți încă din această iarnă. Nu are rost să vorbesc acum despre viitorul meu, vreau să-mi petrec Sărbătorile și vacanța lângă familie și prieteni și aștept să văd ce va hotărî și conducerea clubului”, a adăugat Florea, unul dintre cei doi fotbaliști care nu au mai ajuns la Arad înainte de intrarea în vacanță.