Bogdan Boca: „Consilierii PSD încearcă să prostească din nou comercianții din Piața Catedralei!”

„Consilierii PSD i-au mințit pe cei care lucrea­ză în Piața Catedralei, încercând să îi întărâte împotriva municipalită­ții și a aparatului din Primărie. Cheșa, Vărcuș și restul din PSD i-au adus pe oameni la șe­dința CLM, când nici mă­car nu era pe ordinea de zi subiectul Piața Catedralei.
PSD i-a mințit pe co­mercianți că se va construi un supermarket în locul pieței, dar au omis să recunoască faptul că ei înșiși au votat proiectul de urbanism, studiile de fezabilitate și toate amendamentele privind Piața Catedra­lei.
Pentru că nu mai știu cum să divagheze de la adevărata problemă, adi­că legea bugetului de stat care aruncă Aradul într-un con de umbră,   fiindcă Guvernul PSD alo­că o sumă derizorie județului nostru pentru 2018, consilierii PSD au decis să creeze o furtună într-un pahar cu apă.
Oamenii prezenți la ședință au avut ocazia să afle cum Guvernul PSD a furat Aradului     16 milioane de euro. La acest capitol pesediștii nu au mai avut replică. Recunosc și ei hoția de care dă dovadă Guvernul PSD.
Reprezentanții comer­cianților din zona Catedralei au fost invitați după ședință de către primarul Falcă la o discuție despre proiectul ce urmează a fi implementat și li s-a comunicat spațiul în care aceștia vor fi relocați pentru a-și desfășura în continuare activitatea.
Așadar tentativa consilierilor PSD de a crea încă un circ, de această dată, pe spatele oamenilor nevinovați a eșuat lamentabil”, a declarat Bogdan Boca, președinte al organizației municipale TNL Arad.
(G.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni