PSD a cerut în CJA tăierea unor fonduri alocate Ghiorocului

Conducerea Consiliului Județean susține că, aleșii județeni PSD se opun și unor investiții ce ar urma să fie făcute la Ghioroc. Realizarea unei parcări pentru punerea în valoare a plajei la­cului Ghioroc a fost pusă în pericol de consilierii judeţeni PSD, care au cerut tăierea sumei de 150.000 de lei, alocată acestui obiectiv.
Această investiție a fost și o do­rință a turiștilor care anul trecut au fost la Ghioroc şi care s-au confruntat cu probleme legate de parcarea civilizată a maşinilor. „Peste 65% din turiştii care ne-au vizitat au semnalat faptul că nu au unde parca! Plajele arată bine, dar trebuie amenajată şi parcarea, pentru a facilita accesul turiştilor!”, a precizat primarul localităţii, Corneliu Popi Morodan.
Iustin Cionca, preşedintele Consi­liului Judeţean Arad a precizat că investiţiile în amenajarea parcării lacului trebuie să continue, acesta fiind un proiect de succes la nivelul Vestului României: „Vrem să depăşim piedicile puse de Opoziţie şi să dovedim că investiţia Consiliului Judeţean în «Proiectul Ghioroc» este un succes şi va fi în continuare o destinaţie de petrecere a week-end-urilor din această vară”.
(S.S.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni