Prefectura și-a prezentat realizările în cadrul unei ședințe

Prefectura și-a prezentat de curând bilanțul activității, în cadrul unei ședințe desfășurate în sala de festivități a Universității Aurel Vlaicu, mediate de Florentina Horgea, prefectul ju­dețului.
La ședință a fost prezent și comisarul-șef de poliție Mihai-Dan Chirică, secretar de stat pentru relația cu instituțiile pre­- fec­tului în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Au mai participat: subprefectul județului Arad, parlamentari, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Aradului, ai conducerilor universităților arădene „Aurel Vlaicu” și „Vasile Goldiș”, primari ai localităților din județul Arad sau reprezentanți ai acestora, respectiv directori sau reprezentanți ai acestora din cadrul serviciilor publice deconcentrate.
„Momentul de bilanț al anului 2017 este un prilej, pentru mine, să le mulțumesc tuturor colegilor din aparatul propriu al Instituției Prefectului – Județul Arad, tuturor celor care au făcut ca activitatea în anul care a trecut să se desfășoare în condiții optime. Le mulțumesc, în egală măsură, structurilor MAI și MapN, ai căror reprezentanți și-au adus contribuția la bu­nul mers al activității în anul 2017, reușind, împreună, să încheiem anul cu rezultate bune”, a spus prefectul  Floren­tina Horgea.
De asemenea, reprezentantul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), secretarul de stat Mihai-Dan Chirica a afirmat:
„Cu doamna prefect Florentina Horgea am o colaborare eficientă. Am ţinut legă­- tura în permanenţă şi consider că şi-a făcut întotdea­una datoria, drept care, cu această ocazie, o felicit, alături de echipa ce i-a stat alături”.