Dr. Corina Crişan: „Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad – fără sprijin din partea Executivului”

Consilierul judeţean PNL Corina Crişan spune că Guvernul PSD nu a alocat niciun leu pentru investiţiile în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în 2017. Ba mai mult, a şi „confiscat“ spitalului din Arad aparatul RMN pe care ar fi trebuit să îl primim. Consiliul Judeţean Arad, începând cu anul 2010 a investit 27 de milioane de euro în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
„Deputatul Florin Tripa nu cunoaşte subiectul despre care vorbeşte sau încearcă o manipulare jalnică. Consiliul Judeţean Arad este principalul finanţator al spitalului. Este adevărat că foarte mulţi arădeni responsabili au înţeles să se implice la rândul lor pentru susţinerea sistemului de sănătate ară­dean. Nu am auzit ca deputatul Tripa să fi fost printre ei şi să fi donat pentru spital, deşi înțeleg că i-a crescut salariul foarte mult. Con- ­siliul Judeţean are un pro­- gram anual de inves­tiţii şi modernizare a spitalului ju­deţean şi e singurul consi­liu judeţean din România care a construit de la zero un spital nou, secţia TBC din cartierul Grădişte.
Aşteptam de la un deputat al puterii să susţină pro­iectele medicale ale Aradului şi nu să îi atace pe cei care muncesc pentru aceste pro­iec­te. Dar PSD ne-a dezamă­git şi la acest capitol. Poate din cele 45 de milioane de euro tăiate de la judeţul Arad prin Legea Bugetului de Stat s-ar fi putut face investiţii şi mai mari în spital, dar deputatul Tripa a ales să voteze împotriva Aradului şi implicit a proiectelor din sistemul sanitar”, a încheiat consilierul judeţean PNL, dr. Corina Crişan.
(G.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni