Pe scurt

TIR răsturnat pe autostrada Arad-Nădlac

Un autotren s-a răsturnat vineri seara pe autostrada Arad-Nădlac, la ieșirea spre Drumul Național 7. Șoferul TIR-ului care se deplasa dinspre Nădlac spre Arad, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se peste parapeții despărțitori, pe care i-a pus la pământ. Șoferul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Circulația pe autostradă a fost îngreunată timp de câteva zeci de minute.

 

 

 

A condus un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat

Polițiștii orașului Sebiș au depistat în trafic un bărbat care a condus un autoturism fără a avea acest drept. Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, în trafic, pe raza localității Hălmagiu, un bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 77.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 155 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 77.000 de lei. Dintre acestea, 38 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 117 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni