Filmul „Happy end” poate fi vizionat la Cinema Arta

În suportul conceputului de cinematograf cu adevărat art­house, la Cinema Arta nu lipsesc premiere europene, iar în februarie Centrul Municipal de Cultură și Asociația CitiZenit vă invită să vizionați unul dintre cele mai așteptate filme.
„Happy end”, ultima producție a reputatului regizor Michael Haneke a avut premiera mon­dială la Festivalul de Film de la Cannes. Filmul examinează o familie bogată din Calais, care ope­rează una din cele mai mari firme de construcții din oraș, si­tuată în apropierea unei tabere de refugiați. Urmărind mai atent, aparența de succes se disipează, relevând trăsături nebănuite ale personajelor. Povestea lor și a filmului încarnează motto-ul acestuia: „Pretutindeni în jurul nostru, lumea, iar noi, în mijlocul ei, orbi.”
„Happy end” este noul film al lui Michael Haneke, regizorul multi-premiat, câștigător al Palme d’Or și al Premiului Oscar. Filmul este o cronică acidă, un instantaneu fără compromis din viața unei familii europene burgheze. Acesta se petrece în casa luxoasă din Calais a familiei Laurent, pe fundalul crizei refu­gia­- ților din Europa. Filmul este regizat de Michael Haneke.
(S.S.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni