Crișul și-a luat portar de 17 ani de la Salonta, dar îl așteaptă și pe Morariu

Liderul Ligii a IV-a se asigură că nu va fi prins descoperit în cazul promovării în eșalonul terț. Pe lângă
mijlocașul Daniel Clej, antrenorul Adrian Abrudean încearcă să-l integreze în echipă și pe portarul Daniel Zaha, provenit de la Olimpia Salonta. Bihoreanul e născut în anul 2000 și ar fi variantă de junior în Liga a III-a încă două sezoane.
Pregătit de Cristian Țirban, Zaha a arătat lucruri bune la amicalul câștigat cu 4-1 de echipa sa în fața UTA-ei Under 19, scoțând – printre altele – o lovitură liberă bătută la vinclu de italianul Sorato. „Cu venirea sa avem mai multe variante. Este tânăr, nu-l cunoaștem încă destul de bine, important este cum se va pregăti el, cât de serios va fi. Luându-l acum, ne gândim și în perspectiva promovării în Liga a III-a, dar trebuie să demonstreze în timp că ne putem baza pe el. Din partea noastră are tot sprijinul”, a menționat antrenorul Crișului, Adrian Abrudean.
Tot la capitolul achiziții ar putea fi trecut și Cătălin Morariu, care în stagiunea de toamnă a îmbrăcat tricoul Felnacului. La 21 de ani, fundașul de bandă stânga e considerat variantă de junior pentru titularul postului, Mădălin Tomuț. „Antre­norul și-a dat acordul pentru transferul său, dar băiatul trebuie să-și rezolve situația la Mailat”, a precizat președintele „alb-albaștrilor” Daniel Cherecheși.