Utiștii se revanșează față de liderul Ligii a IV-a: echipa lui Todea va întâlni Crișul după ce returul cu Reșița a căzut

„Bătrâna Doamnă” a onorat amicalul din Valea Domanului, dar reșițenii nu vor face la fel cu returul de la Arad, ce ar fi trebuit să aibă miercuri. Echipa lui Oprița se pregătește în regim de cantonament și deplasarea la Arad îi era peste mână, astfel că rămâne doar cu testul cu Pandurii, de vineri.
În schimb, utiștii au fost nevoiți
să-și găsească rapid un alt adversar pentru mijlocul săptămânii viitoare și au apelat la Crișul Chișineu-Criș. Cele două echipe trebuiau să se dueleze joia trecută, dar echipa fanion a Aradului a trimis echipa Under 19, întărită doar cu Isac, Lazăr, Opriș și Sorato. „Fiindcă cei de la Criș și așa aveau programat meci amical cu echipa noastră de juniori de sub 17 ani, am ținut să ne revanșăm – oarecum – și să jucăm și cu prima echipă cu ei. Suntem siguri că vom primi o replică bună, Crișul are destui fotbaliști de calitate și are șanse mari la promovarea în Liga a III-a”, a menționat Cristian Todea, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.
Acum cinci zile, teamul lui Abrudean s-a impus cu 4-1 în fața UTA-ei Under 19, dar miercuri, de la ora 16,30, pe terenul din Sânnicolau Mic, lucrurile vor sta – probabil – altfel.