Pe scurt

Transporta ilegal cherestea

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au depistat marți, un transport ilgal de material lemnos. Polițiștii au depistat și oprit în trafic, un bărbat din Livada, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,73 metri cubi de cherestea, fără a deține aviz de însoțire a materiallui lemnos. Cantitatea de cherestea și mijlocul de transport utilizat au fost indisponibilizate în vederea confiscării, conducătorul auto fiind sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 

Cercetat pentru un furt din locuință

Polițiștii orașului Curtici au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada ianuarie- februarie a.c., tânărul de 19 ani din Macea, prin efracție ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Sînmartin, de unde ar fi sustras o ladă frigorifică și o mașină de spălat rufe, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500 de lei. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii lui activități infracționale

 

Șoferi amendați

În 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 75.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 156 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Dintre acestea, 27 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 129 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni