Pe scurt

Doi ani de SMURD Vladimirescu

Punctul de Lucru Vladimirescu a funcționat începând cu data de 19 februarie 2016, astfel zilele acestea se împlinesc doi ani de la înființarea P.L. Vladimirescu al Detașamentului de Pompieri Arad. Punctul de Lucru funcționează în spațiul pus la dispoziție de către Consiliul Local Vladimirescu urmând ca, în curând, sa se mute în noua locație construită de către Primăria Vladimirescu. Punctul de Lucru din Vladimirescu este deservit de o autospecială SMURD B2 și trei subofițeri – paramedici. Până în prezent, au existat 2771 de intervenții pentru Punctul de Lucru Vladimirescu.

 

Autoturism răsturnat pe DN69, Arad-Timișoara

Marți dimineață, un eveniment rutier s-a produs pe șoseaua ce leagă Aradul de Timișoara. Șoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Timișoara înspre Arad, între localitățile Vinga și Șagu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului. Din fericire, șoferul a scăpat cu răni ușoare, însă pagubele materiale au fost însemnate. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Judecat pentru infracțiuni rutiere

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriu, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului M.I.M., pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea  unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în data de 01.12.2016, deşi nu posedă permis de conducere  de nicio categorie, a condus pe drumurile publice autoutilitara marca Bremach, autoturism care nu era    înmatriculat în circulaţie.  Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni